2015. május 14., csütörtök

Kínai tonhalas zöldségek


Hozzávalók:
  • 3 szál újhagyma
  • 1 cukkini
  • 3 levél kelkáposzta
  • 1 ek kókuszzsír
  • aprított tonhalkonzerv
  • lenmag, szezámmag
  • 1 ek szójaszósz
  • só, bors
  • bazsalikom
Elkészítés:
  1. Kókuszzsíron az apróra vágott hagymát és kelkáposztát párolni kezdjük. Miután megpuhultak hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit is.
  2. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, szójaszósszal.
  3. Miután megpuhult a cukkini is, hozzáadjuk a magokat és a lecsepegtetett tonhalat.
  4. Egyet forgatunk még rajta a tűzön, majd tálaljuk.
Ajánlat: jól passzol mellé egy pohár száraz rozé bor.

A recepthez az inspirációt köszönöm Sophienak!

1 megjegyzés: